Conferința Mindscapes

Redesign și Mindlifeine organizează Mindscapes, o conferință fascinantă în care explorăm palierele complexe ale conștienței, cu discuții provocatoare și prezentări care vin cu noi perspective pe această temă. Ne vom întâlni, la acest eveniment transformator, cu experți de seamă în domeniile neuroștiinței, neuropsihologiei și neurobiologiei, pe o platformă unică de explorare a celor mai recente teorii și perspective asupra conștienței.

Ne vom bucura de prezența lui Anil Seth, cercetător de renume în neuroștiință, cu largă recunoaștere internațională. Perspectiva sa profundă asupra naturii experienței subiective revoluționează înțelegerea noastră asupra minții.

Georg Northoff, personalitate de tip renascentist, polimat, este cunoscut pentru munca sa de pionierat de la intersecția filosofiei, psihologiei, psihiatriei și neuroștiinței. Studiază de o viață mecanismele neuronale care stau la baza conștienței, oferind perspective noi asupra naturii auto-cunoașterii.

Steven Grossbergh, alt expert renumit în neuroștiință, ne va împărtăși din cunoașterea sa, dezvăluindu-ne detalii referitoare la conexiunile dintre creier și conștiență, la complexitatea uriașă a percepției și cogniției umane.

Danko Nikolic, om de știință vizionar, specializat în neuroștiință computatională, va captiva audiența cu perspectiva sa asupra principiilor computaționale care stau la baza conștiinței. Descoperirile sale inovatoare au contribuit la înțelegerea noastră despre cum generează creierul experiențele subiective.

Claudio Babiloni, cercetător distins în neurofiziologie, își va prezenta studiile de ultimă oră despre corelațiile neurale ale conștienței. Prin lucrările sale, a dezvăluit mecanismele neurale intricate care dau naștere conștientizării, conectând activitatea cerebrală cu experiența subiectivă.

Împreună, toți acești oaspeți excepționali vor crea un mediu imersiv și intelectual stimulant, favorizând discuții captivante și explorare colaborativă a conștienței. Mindscapes este platforma ideală prin care profesioniști, studenți și minți curioase, deopotrivă, pot pătrunde în misterele conștienței, extinzându-și înțelegerea asupra minții umane. Alăturați-vă nouă într-o călătorie extraordinară! Înscrierile pentru participare s-au deschis pe mindscapes.ro