EOTAS = „education other than at school”, denumire sub care ne putem dezvolta conceptul de educație personalizată, având ca reper programa britanică.

Fiecare familie își poate educa proprii copii așa cum consideră că este cel mai potrivit pentru ei, beneficiind, atunci când solicită, de ajutorul CEREHARD / FILBRIT. Până la 14 ani, ideal ar fi ca cei mici să descopere, se exploreze, să se joace. Cine dorește, poate beneficia de evaluări ale FILBRIT, care se desfășoară de mai multe ori pe an, de preferat în engleză (atât cât se poate). De la 14 ani, copiii pot începe pregătirile pentru examenele de tip Cambridge și SAT.

  • Reluăm întâlnirile de vineri de la Ludotech – între 10.30 și 14.30. Treptat, în funcție de solicitări, aceste întâlniri pot fi programate zilnic.
  • Bucurania, asociată conceptului de educație personalizată al Re-Design, primește preșcolari zilnic, în intervalul 9.00-13.00. Tot la Bucurania vor avea loc și activitățile cu copiii de 6/7 – 11 ani, între orele 14.00-18.00. Dacă sunt solicitări, aceste activități pot fi programate zilnic.
  • Livada cu Copii, Montessori concept, asociată Re-Design, primește preșcolari și școlari (copii de 2/3 – 10 ani) – aviz părinților doritori de program zilnic și structurat.
  • ICPE = Institutul Național de Cercetare Dezvoltare pentru Inginerie Electrică primește copii de la 12 ani în sus (și mai mici, dacă sunt pasionați) pentru proiecte interdisciplinare.
  • IBAR = Institutul de Biochimie al Academiei Române primește copii peste 16 ani pentru voluntariat  și / sau interships.
  • trainerii de limba engleză pe diverse discipline asigură pregătirea pentru IGCSE (Matematică, Science și Engleză) și A levels (diverse discipline), precum și pentru SAT sau alte examene în limba engleză.

Toate activitățile din centrele enumerate se desfășoară sub tutela CEREHARD. După ultima vizită PENTA, concluzia lor este că „CEREHARD is going to have accreditation from Penta as an EOTAS Centre, and this makes it a British School. Units and centres in the UK that are inspected under the UK’s EOTAS framework, are deemed to be schools.”

Advertisements

2 thoughts on “Centre EOTAS din rețeaua CEREHARD / FILBRIT

  1. Deocamdată, în Cluj – Cluj Study Centre – iar în această primăvară se deschide unul și în Brașov. Așteptăm propuneri din Timișoara, Arad, Constanța și Iași, unde părinții interesați se vor mobiliza pentru a crea grupurile de lucru.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s