Căutăm 50 de familii care doresc să se înscrie în cadrul CEREHARD (Centrul de Resurse pentru Educație Holistă al Asociației Re-Design – proiect pilot româno-britanic creat ca alternativă educațională pentru cei care doresc să facă home / unschooling legal în România. Centrul va obține acreditarea ca IBS (International British School) în iunie 2018.

Taxa este de 300 euro / an / familie. Pentru această sumă se oferă înscrierea și evaluarea competențelor (atât în română cât și în engleză). La cerere, se poate face și evaluare psihologică, coroborată cu profil EEG.

Centrul are ca reper programa britanică, testările pe diverse discipline se fac după vârsta de 14 ani în centrele Cambridge / Pearson / Oxford iar cei care au nevoie de ajutor în pregătirea pentru aceste testări pot apela la profesorii centrului Re-Design.

Vom lansa în curând o platformă de învățare bilingvă (engleză / română) online ca sprijin pentru home și unschooleri. Până atunci, aveți la dispoziție filmulețele postate pe pagina de fb Re-Design Education și care prezintă, într-o manieră holistă, diverse teme de interes.

Doritorii pot consulta contractul atașat pe pagina Home

 

One thought on “Mărțișor pentru home și unschooleri

  1. Buns ziua,
    Ma numesc Daniela Ghiea si sunt mama a doi baieti de 7 ani si 8 ,5 ani.
    Doresc inscrierea in acest program pilot. Multumesc.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s