390923_172297079573191_1703579360_n

Mai e un pic până la sfârșitul anului…

Puteți participa la schimbarea de paradigmă în educație și să susțineți o inițiativă românească din categoria R & D (research & development) aplicat, sprijinind eforturile Asociației Re-Design în acreditarea unei alternative educaționale de tip personalizat și holist (inter, intra, trans, multi etc. disciplinară).

Pentru detalii, consultați http://www.edumission.world/

Ne gasiți la „school courses”, ca una dintre cele 24 de variante educaționale inovative selectate din toată lumea și jurizate de Ken Robinson, Sugata Mitra, Peter Gray, Yaacov Hecht și Helena Singer.

Codul Fiscal și Legea nr. 32/1994 privind sponsorizarea permit companiilor comerciale plătitoare de impozit pe profit să direcționeze până la 20% din impozitul pe profit (sau 0,5% din cifra de afaceri) către organizații non-guvernamentale.

Legea sponsorizării prevede şi o altă facilitate – creditul fiscal – care permite sponsorului să realizeze sponsorizări chiar dacă nu obţine profit în anul curent, suma fiind acoperită de un credit fiscal disponibil pe o perioadă de 7 ani. În acest interval, compania are timp să îşi îmbunătăţească rezultatele financiare şi să deducă din impozitul pe profitul viitor sponsorizările realizate în anii fără profit, acumulate în creditul fiscal.

Pentru a fi inclus în calcul impozitului pe profit pe anul respectiv, contractul de sponsorizare trebuie încheiat înainte de sfârșitul anului calendaristic, iar tranzacția trebuie efectuată până la 31 Decembrie 2017.

ctr sponsorizare

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s